Som sa bavil s Cizom ohladne zasadneho bodu v pravidlach:
Ak karoseria nema interier, tak musi mat cierne okna.
Modely s priesvitnymi oknami musia mat inerier alebo ten polointerier.
Ak nemaju, tak nie su pripustene do preteku.
Co sa tyka tych povinnych doplnkov, tak je tam penalizacia 20b za kazdu chubajucu polozku.
Pytal som sa hlavne nato, ze ak mame tu vacsinou cire okna, tak ci budeme moct nastupit vsetci a toto je odpoved:
"no jak bych to rekl ... pravidla jsou pravidla a MUSÍ se dodrzovat .. na trat v prubehu zavodu budou pousteni jen a pouze zavodnici... ALE např. v minulem roce pro ČR jsme co se tyce pravidel byli dosti benevolentni a v mnoha pripadech primhourili oko .. nekdy i obe (precejen se jednalo o novinku a ne vsichni by mohli nastoupit) .. pokud se nejednalo o zasadní funkčni veci ... např. co se konkretne interieru tyka .. do zavodu nastoupilo par aut, ktere meli pruhledna skla zkrze ktera cuceli draty ... a do zavodu jsme je vpustili
nic mene hlavni myslenka zavodu byla z nasich nehezkych a obycejnych lexanek pripadne nedodelanych hadr kastli udelat neco krasneho .. jak je v cizich zemích v hojnem poctu bezne
srovnam-li tedy expedicni auta v roce 2014 a na konci roku 2015 ... doslo k obrovske zmene k lepsimu a auta v drtive vetsine nyni vypadaji presne tak, jak jsme poprve videli v rakousku ... a to je cilem i u Vas na slovensku"
Cize mate 3 moznosti:
1.) interier ( bud vyrobeny, zakupeny alebo ten lexanovy )
2.) mat cierne skla na modely
3.) byt pre tento rocnik tiez trochu benevolentny
Dalsia moznost je, ze to v podstate bude len nejaka skupinkova akcia a nie Celoslovenska, kedze sa jej vsetci nemozu zucastnit. Podla toho by som zvazoval, ci sa to spoji s nejakou nasou celoslovenkou expediciou, alebo nie
Riesil som tuto tematiku zo zvedavosti a 3. a dalsia moznost je len moj nazor.