chlapci... ani neviem ako to zhrnúť..... za mňa - bolo jednoducho fantasticky... ok... viem, možno na to malo vplyv moje rozpoloženie z posledných týždňov na ktoré boli tieto dni ako balzam, ale iste hlavnú rolu zohralo krásne prostredie, pre mňa neuveriteľne utrafené trate na sobotňajších expedičkách (aj keď nočnú som nejak nezvládol a prespal som ju ..
) , osvedčená organizačná parta ktorá toto celé pripravila, no a o chlapcoch, čo sa starali o naše žalúdky - to už je po tých rokoch ozaj zbytočné hovoriť... no a napokon... bez čoho by toto všetko nemalo zmysel... super parta s ktorou sa vždy rád stretnem.... takže za mňa všetko na výbornú.
Páčilo sa mi, źe sa objavili nové tváre.... a hlavne kopec mlaďasov od najmenších detí začínajúc....bavilo ma, ako sa vypytovali, pozerali, ako prijímali rady na zlepšenie autíčok a hlavne svojich schopností... verím, že práve oni potiahnu raz tento náš koníček ďalej....
no a nedeľa... Trial.... čo povedať..... jedna príjemná pohodová trať na úvodné povzbudenie (kde som vlastnou nepozornosťou či netrpezlivosťou hneď na úvod picol dve branky)..... druhá fajnová bod borovicou, ktorá preskúšala bočné náklony a schopnosť auta udržať stopu na ihličí.... ale na ktorú sa dalo trochou rozmýšlania celkom fajn vyzrieť (a v mojom prípade následne totálnou nepozornosťou "vybojovať" pri otáčaní sa do branky zbytočných 250b za prejdenie branky mimo poradia
).... no a tretia... počul som na ňu od súťažiacich ozaj všelijaké prívlastky... podľa mňa stačí povedať že Perova/Petrova.... splnila moje očakávania.... tradične ťažká, technická, ktorá nič neodpustila v konštrukcii auta ani v schopnostiach vodiča ....
proste tri sekcie a každí si našiel tú svoju.... pre mňa boli zaujímavé všetky tri bez rozdielu....
na tom, čím Vás tu zaťazujem sme sa zhodli aj s Lipim.... pripája sa k poďakovaniu organizátorom aj všetkým zúčastneným za super víkend a zároveň nás pozýva k sebe pojazdiť si u neho na Lipiringu (mestečko Tokol pod Budapešťou.... orientačne asi 200km od Bystrice..... rád nás privíta v rámci svojich akcií, prípadne si môžeme spraviť aj svoju akciu - napríklad niektoré kolo Majstrovstiev? - pokiaľ by bola zo strany súťažiacich ochota prísť, môžeme jedno kolo zorganizovať tam.... stačí dať echo mne alebo Tonkovi a môžme sa dohodnúť