tamiya. 8€ je za stravu v sobotu. Je tam zahrnuty obed (gulas) a vecera (grilovanie) + nejake to pitie. Myslime si ze to nieje prehnana cena, kedze vieme kolko co stoji. 4€ je startovne - vnom su zahrnute vydavky, ktore mame pri organizacii. nebudem rozpisovat vsetko, lebo by bolo toho strasne vela. Snad ti to staci takto.
Chlapi, a čo keď niekto bude mať na scale trophy všetky tie veci schované v kufri auta? Dnu do Patrola sa toho zmestí strašne veľa A neviem kto v reále nosí na expe záhradke karimatky, sekery, a lopaty (nepočítam také o ktoré sa opierajú aktivačný pracovníci). Inak OK
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL -- HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál Graupner MX-12, 2,4 GHz --------------------------------------------- project Nissan Patrol GR Y60 project Suzuki Jimny 2010
Ak sa ti bude dat otvorit kufor (o com pri tebe vobec nepochybujem) a budes vediet preukazat doplnky tak OK. Samozrejme Tie doplnky ktore som spomenul nie su uplne idealne. Ak sa to osvedci tak na buducich expediciach budeme pritvrdzovat. Musimeale dat pozor aby ste sa takej expedicie nezucatnili len dvaja. Konkretne myslim teba a Gina.
No práveže Patrol bude škrupina bez otváracích častí (kvôli tuhosti karosérie). Ale OK. Sekeru čo som vyhral minule zaseknem niekam do karosérie. Na strechu som chcel dať stan, no budem to teda musieť prehodnotiť. A keď dám namiesto rezervy kanistre, tak to sa ráta? Ale čo keď dostanem na tých ostrých šutroch defekt? Gurtňu nejako vyrobím, ale s navijákom som zatiaľ nepočítal. Patrol som chcel ladiť trochu civilnejšie. Ale keď ma naštvete, tak o rok prídem s hotovým Jimnym a bude na ňom funkčné aj rádio. Ale potom musíte vytvoriť zvlášť kategóriu "ultra scale"
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL -- HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál Graupner MX-12, 2,4 GHz --------------------------------------------- project Nissan Patrol GR Y60 project Suzuki Jimny 2010
to Marcel: ano bol si prvý. excel musi fungovat. už prišlo dost prihlasok a bez problemov. to tamyia : 12eur sa mi vôbec nezdá veľa. Keby si si zrátal náklady s tým spojené malo by to byt viac.
AK NIEKOMU NEJDE PRIHLASKA poslite udaje mailom ( registracia@rcexpedition.sk ). meno a priezvisko,kolko noclahov, typ podvozku, nick (prezývka), či berie aj sprievopdnú osobu. NEPÍŠTE TO NA FÓRUM ĎAKUJEM
Naposledy upravil pepo dňa Uto 11. Mar 2014 22:18:16, celkovo upravené 1
ved som aj cakal pri PC kedy sa spusti registracia aspon pri registracii prvy ked zas budem v triale posledný...inak tým backtrialom -ked mam na arcticu vsetky napravy toćivé to hádam budem mať dosť výhodu a hadam posledný nebudem . potom dajte chalani zoznam postupne kto sa zaregistruje a zaplatí - napriklad nick / meno / a auto nech je prehhľad.