Pera2008 teda Peťo : Rudolf myslím že na tej akcii chýbať určite nebude..aj keď je nie ešte nahlásený verím že cracky malého aspoň pol litrového rudka pribalí do batožiny / Rudolf priezviskom Jelínek /
Pepo : na BanBy Triale boli len 4 Loga s SK ktoré poslali chalani s Popradu , Prešov ,Revúca a samozrejme RC Expedition - bez nárážky a zlého vyvetlenia , ale mal som ho stiahnuté od Marca21
Ostatné Logá boli -keď teraz rátam tak 17 ks , od chalanov z Moravy a CZ
http://www.rc4x4.cz/topic14450.htmlNa tému diskusie : píšem za mňa môj osobný názor -pokiaĺ budem na SK a prídem / o účasti som písal už dávnejšie že je otázna / , sa rád ak bude záujem pripojím do danej diskusnej témy
ale myslím že ohľadom účasti na akciách sú na prvom mieste ekonomické a rodinné zaležitosti až potom účasť na RC hobby akciach jednotlivých členov
Plánujú príst vo väššom počte na Sixthku chalani zo Západného a Východného Slovenska alebo bude účasť len klasika zostava stredné Slovensko + Poprad a Revúca ?
Kto má evidenciu klubov ktoré sú aktívne v RC4x4 jazdení - dávam čo som naśiel na stránke -neúplná Mapa členov RCexpe , podľa abecedného poradia aby sa nik neurazil !!
Bratislava
Banská Bystrica
Kordíky - RC Expedition SK
Košice
Martin
Poprad
Prešov
Revúca
Sereď
Zvolen
Žarnovica
Žiar nad Hronom