Veľká vďaka organizátorom a všetkým ktorý prispeli svojou troškou k realizácii tejto parádnej akcie. Trošku som mal obavy či miesto nebude mať vplyv na účasť, ale práve naopak prišlo hodne ľudí a ešte aj to počasie vyšlo takmer bezchybne.
Taktiež ďakujem za opäť výbornú akciu, lokalita bola úžasná, počasie aj napriek zlým predpovediam vyšlo tiež dobré a tie ostatné veci ako super jedlo a výborný kolektív to parádne uzavreli. Každopádne sa už teraz teším na budúcoročnú akciu Tu je teda ešte nejaké foto odomňa https://marco21.rajce.idnes.cz/RC_eXpedition_2019/
@holly Asi sa ti až tak nepáčilo, keď si nedal subscribe Na FB som zožal aj kritiku, že som na mal plne venovať natáčaniu, lebo niečí Def tam nebol zachytený, keď to bola jubilejná expe a ne jazdiť si tam Všetkým ďalším 50 ľuďom, ktorých autá som nenatočil sa teda ospravedlňujem, nebol som najatý platený kameraman, ale VIP účastník, ktorý tam bol so synom a popri jazdení som natáčal.
Ďakujem všetkým, ktorým sa video páčilo, veľmi ma to teší.
Nakolko uz asi vsetko spomenuli iny "Učestníci zájezdu" ja len dodam, ze ma mrzi, ze ma auta nechali v štichu, skoda neucasti v prvom truck triale a necakanych okolnosti z mojej strany. Velke vdaka Murgimu za nabalenie proviantu na cestu Rad som Vas-Nas vsetkych RC blaznov opat videl.