ODPADOLLL SOM teraz. Že rozstrieľam ti riť . Pajero club po 25.auguste skončí a zruší svoje pôsobenie - nebude mať členov ( budú )RCčkáry my dáme bojovú a taktickú poradu. Peťo509 budeme si ešte volať a stretneme sa.
Pepovi som poslal prihlášku. Môžete rátať aj so mnou. Naposledy som sa strieľal s pištoľkami na kapsle asi tak pred 20 rokmi. Hm to aby som už začal trénovať.
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL -- HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál Graupner MX-12, 2,4 GHz --------------------------------------------- project Nissan Patrol GR Y60 project Suzuki Jimny 2010
rad by som dosiel minimalne pozriet a zucastnit sa rc trialu. osobne si niesom isty ci by som chcel skusit paintball, ale ten ostry offroad ma laka ovela viaaaaaaac. ovsem termin 28.8 je este daleko a tak zavazne nemozem povedat ze pridem, dovtedy treba dozit. pozeram ze chalani kolegovia z PO sa este nevyjadrili a ani sme o tom spolu nehovorili ,tak vlastne neviem ako na tom ako klub sme
rc - Mitsubishi Pajero metaltop (liebling) Xray T2 008 mazdaspeed vs. mazda RX3 savanna coupe GT Ford f350 hl - hybrid tamiya fíčuring rc4wd Man TGX + chladnička (vo výstavbe) realita - octavka - LPG a hrdza.