VÝZVA ( PROSBA ) VÝCHOD/ZÁPAD/SEVER/JUH

Celoslovenské expedície organizované skupinou RCexpedition.sk

Re: VÝZVA ( PROSBA ) VÝCHOD/ZÁPAD/SEVER/JUH

Poslaťod Peter509 » Uto 02. Okt 2012 14:35:50

Môj názor na vec. Je nás síce málo, to je pravda, ale i napriek tomu sa dá spraviť pekná akcia. Mne sa napríklad páčila aj expedička na Dračí hrádok, čo spravil západ. Bola to síce len jednodňovka, ale i napriek tomu sa mi to páčilo. Aj Geriho akcia sa mi páčila, boli tam krásne terény, i keď to bola jednodňovka. Dávam klobúk dolu pred každým, kto dokáže zorganizovať akciu. Ja som si to otestoval prvýkrát tento rok, keď som pomáhal chalanom tu v BB. Fakt neviem, v čom je to, ale neviem sa zbaviť myšlienky, že akcia v BB je proste skvelá, vydarená a skrátka sa zvyšok SVK bojí, či dokáže zorganizovať niečo podobné. Prečo? Je to hlavne o tom stretnutí rovnako zameraných ľudí. Pokecať, pojazdiť, zažiť niečo nové. A nie sa pretekať, kto spraví lepšiu akciu. Aj v tých najjednoduchších a najbojovnejších podmienkach je to aspoň pre mňa zážitok, že vypadnem z mesta a zažijem niečo nové.
Spravil by som nejaký záver.
Na tomto fóre som postrehol mierny úpadok, čo sa týka príspevkov, akcií a podobne. Jasné, všetci pracujeme, máme iné záujmy a plne tomu rozumiem. Ďalší postreh, spomínajú sa tu rôzne trial landy. Tento rok bolo niekoľko promo akcií, kde sme ako RC Expedition boli účastníkmi. Prečo ste si neprišli pojazdiť? Nieje potrebné ani budovať trial landy. Spravili sme pre tento rok trialový pohár. Odjazdil sa jeden závod a pravdupovediac, sa mi to nepáči a som z toho sklamaný. Mohli sme kludne trialovať aj na spomínaných promo akciách. Bolo by to aj divácky atraktívnejšie.
To je snáď všetko, čo som mal na duši.
PS: Tonkovci, ako to vyzerá s vašou akciou?
Lukáš, ako to vyzerá s vašou akciou?
Cracatith, o tebe viem... ;)
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod cracatith » Uto 02. Okt 2012 14:39:19

pif :roll:
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA
CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA
MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM
PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
cracatith

Poslaťod cracatith » Uto 02. Okt 2012 14:42:14

mne sa velmi lúbilo aj na Pustom hrade,bolo skvele.,aj ked som nemal auto,ale našiel sa ,,bratmmm,, a požičal,díky Sosky :mrgreen: a o Krákikoch? sú skvelé tlesk
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA
CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA
MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM
PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
cracatith

Poslaťod hollyml » Str 03. Okt 2012 0:13:25

Trial jednoducho nevisiel. Mrzi ma to ale nevadi.
Napadlo ma. co keby sme sa dohodli na dakom kalendari akcii na cely rok. Myslim nosne akcie 3 alebo 4 krat do roka.
Mame silne zastupenie na strede a vychode slovenska. Ak sa rozhybe zapad tak uz mame tri a ak ktomu pridame nieco zo severu alebo juh, tak su to krasne styri akcie v roku. Nemusia to byt dvojdnovky, ale keby sme sa na niecom takomto dohodli tak by sme vedeli prilakat viac novych ludi a cela nasa komunita by sa stretla viac krat v roku. myslim ze by to nebolo na skodu.
Uvediem priklad:
Kalendar na rok 2013 by sa zverejnil niekedy na zaciatku aktualneho roka
- April expedicia BB
- Jul expedicia Presov
- september expedicia BA

To by stacilo ako vseobecna dohoda a podla tohto predbezneho kalendaru by sa v bliziacom sa termine urcil presny datum , miesto a nazov akcie. To by uz bolo v rukach organizatora tej ktorej expedicie.

PS: tento kalendar som uviedol len pre obraznost ako by to mohlo vyzerat. Nie je to nic zavazne.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod Peter509 » Str 03. Okt 2012 10:26:05

Myslím, že niečo podobné sme už raz riešili. Len si nepamätám, či len v rámci BB, alebo aj s ostatnými chalanmi. :lol:
V podstate ja by som bol za. Len je otázka, či budú s tým súhlasiť aj ostatný a či vôbec bude chuť organizovať. Lebo pre mňa jedna veľká akcia do roka je málo. Prakticky od našej bystrickej akcie som nikde nebol normálne jazdiť, okrem promo akcií.
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod murgi » Str 03. Okt 2012 10:58:35

Ono by a zaciatok stacilo, aby sme aspon vedeli o vyjazdoch na zapade a vychode SK. a nasledne ist aj pozriet. Potom mozno sa bude niekto snazit organizovat akcie.
Taky Lukas2003 da len fotky z akcii, ktore uz mali a vobec som o nich nevedel. Samozrejme mozem ist na ich web, ale je to tam divne ze ak chcem ist do sekcie zrazy tak musim byt registrovany a prihlaseny. brr..

A myslim si ze trial trat treba postavit. Kludne na jednej trati moze byt aj 3 a viac zavodov do roka. RC zdar
Obrázok užívateľa
murgi

Poslaťod Maro Liaz » Str 03. Okt 2012 11:54:08

No lukas vam dal foto z expedicii ktore sa daju nazvat nedelnym poobednajsim pojazdenim neboli to expedicie celodenne a ani zo zastupenim celeho vychodu teda myslim tym PKP a celkom urcite ak by sa taka expedicia konala tak by sme si to nenechali pre saba a dali vam v cas vediet.
Maro Liaz

Poslaťod ZCPa3k » Str 03. Okt 2012 11:54:33

Vzdy by sa mohli spravit za rok aj 3-4 akcie a potom uz iba by sa hlasovalo za niake presne terminy. Nemusia to biť dvojdnové akcie stačia aj na jeden den. Nieke zaujímavé trasy sa nájdu vzdy a vsade.
Obrázok
http://zcpa3k.rajce.idnes.cz/
Prototyp - Dodge RAM 1500
Sakura D3 CS - BMW e30
Obrázok užívateľa
ZCPa3k

Predchádzajúci

Späť na Celoslovenské expedície by RCexpedition.sk

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia