Môj názor na vec. Je nás síce málo, to je pravda, ale i napriek tomu sa dá spraviť pekná akcia. Mne sa napríklad páčila aj expedička na Dračí hrádok, čo spravil západ. Bola to síce len jednodňovka, ale i napriek tomu sa mi to páčilo. Aj Geriho akcia sa mi páčila, boli tam krásne terény, i keď to bola jednodňovka. Dávam klobúk dolu pred každým, kto dokáže zorganizovať akciu. Ja som si to otestoval prvýkrát tento rok, keď som pomáhal chalanom tu v BB. Fakt neviem, v čom je to, ale neviem sa zbaviť myšlienky, že akcia v BB je proste skvelá, vydarená a skrátka sa zvyšok SVK bojí, či dokáže zorganizovať niečo podobné. Prečo? Je to hlavne o tom stretnutí rovnako zameraných ľudí. Pokecať, pojazdiť, zažiť niečo nové. A nie sa pretekať, kto spraví lepšiu akciu. Aj v tých najjednoduchších a najbojovnejších podmienkach je to aspoň pre mňa zážitok, že vypadnem z mesta a zažijem niečo nové.
Spravil by som nejaký záver.
Na tomto fóre som postrehol mierny úpadok, čo sa týka príspevkov, akcií a podobne. Jasné, všetci pracujeme, máme iné záujmy a plne tomu rozumiem. Ďalší postreh, spomínajú sa tu rôzne trial landy. Tento rok bolo niekoľko promo akcií, kde sme ako RC Expedition boli účastníkmi. Prečo ste si neprišli pojazdiť? Nieje potrebné ani budovať trial landy. Spravili sme pre tento rok trialový pohár. Odjazdil sa jeden závod a pravdupovediac, sa mi to nepáči a som z toho sklamaný. Mohli sme kludne trialovať aj na spomínaných promo akciách. Bolo by to aj divácky atraktívnejšie.
To je snáď všetko, čo som mal na duši.
PS: Tonkovci, ako to vyzerá s vašou akciou?
Lukáš, ako to vyzerá s vašou akciou?
Cracatith, o tebe viem...