Priatelia, nehnevajte sa že som nenapísal hneď aj na toto fórum, ale tak ešte som nebol regnuty.
Takže situácia je asi nasledovná :
No takže s organizátorom som sa stretol a že sa môžme kľudne prisť ukázať.
Jeho vízia je taká, že nám vyhradí miesto kde pôjdem vytvoriť nejaké prekážky, dúfam že mi niekto helfne

, aby sme mohli ukázať iným čo a ako. Samozrejme účastníci budú mať pásky na ruke a môžu behať dnu a von ako sa im zachce no a do lesa je to pár metrov.
Všetko sa to oficiálne začína o 14:00, takže v tomto nejakom čase by bolo fajn ak by sme tam už boli, ale samozrejme kto dôjde neskôr v pohode. Len ma musí potom vyhľadať kvôli lístkom.
No a takto, pre tých čo jazdia sú lístky isté, či na jeden alebo dva dni to záleží na Vás, len mi to dajte vedieť dopredu. Lístky pre rodinných príslušníkov sú v štádiu riešenia, či dostanú alebo len im bude poskytnutá nejaká zľava. Taktiež je v štádiu riešenia občerstvenie.
Stôl a elektrika to je doriešené to budeme mať pritiahnuté až k našej "ohrádke".
Termín dokedy musím nahlásiť počet ľudí je 12.08.2012 proste týždeň pred akciou. Potrebujem menný zoznam ľudí, takže porozmýšľajte, a pošlite mi PM s vašim menom, kto má záujem.
Ak sa dozviem nejaké nové infošky, hneď to tu načmáram.
Zatim.....