Tak ako novačik som bol otestovať pre vas určite znameho Forda po menšich upravach karoserie ; No budeme musieť popracovať na podvozku a hlavne na rukach čo držia ovladač Nejake foto
Prílohy
Naposledy upravil Ludo44 dňa Pon 01. Sep 2014 17:45:03, celkovo upravené 2
ak sa nemylim a oki ma neklamu tak crackyho ford zmenil evidenćne ćisla zo ZC na MT ??? pekne .ale tak kasna hummera je super..ešte pod tu kasńu urobiť dobrý podvozok a pekný nástrek ..
ja ze to tvoj hamik...mate dalsieho rc v MT ? no nechcem ta sklamat ale vela na nom nevyslis..myslim ze tak ako je a ako to jazdi je v maxime úprav...na sobotu nieco organizujme v BB a potom 28.6 je Muráń.
ano je to kamarat čo ma k tomu dostal neni registrovany len sa tak hrame ale na nejaku akciu ho zoberem . a čo sa Fordu tika už som sa rozhodol a pripravujem nejake vylepšenia
marcel píše:nove chassi ??? ak si este nejazdil expedicie tak s tym pockaj a po 2-3tej zistis ze asi prejdes na axialy..
no axiala som chcel hned ale no penizky museli isť inde momentalne ale časom hadam bude teraz sa musim naučiť aj na takomto ako mam Dal som na to trochu širšie kolesa a ma to lepšiu stabilitu ešte znižime ťažisko , dostane nove tlmiče a uvidime
akcia je planovana na sobotu - viewtopic.php?f=16&t=170&start=240 zrjeme niekde na strane śturca z martinskej strany a buduci vikend je muransky hrad-takźe ste vítaní