Cez vianoce som som bol v Handlovej a hoci mám okolie trochu pochodené, nevedno prečo až teraz som si začal všímať scale terén. Podklad - vulkanity - dáva dobré predispozície pre rôzne druhy a náročnosť terénu a prekážok od kamenitých častí, bahno, potoky, poľné, lesné cesty, scale kaňony (vyjazdené koľaje po LKT), prudké stúpania, zaujímavé výhľady za ktorými sa dá šľapať pár hodín (to pre tých čo sa radi prechádzajú - nie pre Lackey-ho ). Teraz bola väčšina trás pre modely nezjazdná (ťažký sneh) a ani som nemohol nikam ísť - stále som nepojazdný.
Otázka znie, hlavne pre Bada a chalanov z TR alebo BB, ZV a okolie, chcelo by sa Vám ísť niekedy keď opadne sneh na priekumné jazdy do okolia? Len tak si prejsť/nájsť trasu pre možno potenciálnu expe? Pýtam sa pretože Handlová hoci je za kopcom čoby kameňom dohodil, tak treba obchádzať okolité horstvá, čím sa cesta komplikuje - neplatí pre Hollyml nakoľko on je schopný z domu prejsť aj cez Skalku a Kremnicu . Predstava je taká, že by sme sa stretli v mieste XY a v okolí sa dá jazdiť po lesných cestách aj 3-4 hodiny prípadne celý deň, podľa dĺžky trasy. Jedlo by si každý doniesol koľko potrebuje, prípadne sa dá opekať (v okolí pomerne veľa ohnísk). Zatiaľ ma napadajú trasy 1. Sklené - Remata, 2. Handlová - Malý Grič, 3. Handlová - Remata...
Presnejší termín by sa zosúladil podľa možností potenciálnych účastníkov.