KNM-trial

Expedície a výjazdy na strednom Slovensku.

KNM-trial

Poslaťod ggeerrii » Sob 24. Sep 2011 20:02:51

S Andrejom sme sa rozhodli spáchať expedíciu, jednalo by sa o 1 dňovú akciu ktorá by bola zameraná len na trialové jazdenie, ked ste sa sťažovali že na 1 akcii trial nebol tak teraz bude celí deň, :lol: , budú aj ceny za umiestnenie :? 8-) ( niečo na vzor sokolčí ) prišlo by sa ráno, stred slovenska o 9-00 , západ o 9-30 a východ o 10-00 ......
Autá by jazdili v skupinkách alebo samostatne(neodporúča sa nakolko ked sa auto prevráti a nevráti sa an kolesá skončilo) na čas, potom by bola obedná prestávka kde by bola buď pizza alebo dáka opekačka poprípade uvažuje sa aj nad gulášom ,trasu sme boli dnes prejsť je zjazdná, jedná sa o suchý terén s ihličím, bude na trati aj blato a samozrejme v blízkosti je potôčik ktorý bude alebo môže byť zapojený do trate,....
Ako to asi to predstavujeme, tými budú štartovať z bodu A do ktorého sa musia aj vrátiť, na trati budú prekážky ktoré môžu obísť a povinné bránky cez ktoré musia prejsť na model je zakázané siahať rukami (nechceme aby ste si rozbili model takže v prípade pádu samozrejme, že hej ) ak auto padne a neostane na kolesách poprípade auto zachytí jazdec tak auto musí ostať na boku a tým mu musí pomôcť dostať sa nazad na kolesá , týmu sa bude počítať priemerný čas (takže každý pôjde v podstate za seba)
povolené sú navijáky nájazdové plechy , a aj baďov most :lol:

čo sa týka termínu tak to bude asi 15. októbra nakoľko 1je za týždeň a to je skoro a 8 ideme poniektorý na ješted
prosím vyjadrite sa nám,....
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
1993 jeep wrangler yj 4.0 :mrgreen:
Pajero Wagon ´93 - výstavba
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Re: KNM-trial

Poslaťod Peter509 » Sob 24. Sep 2011 20:35:22

Neviem, či je to vhodné riešiť nakoľko sa chystá jednodňovka v BA 22. alebo 23.10. A teoreticky sa zvažuje niečo ešte v novembri tu v BB. Vieš, Gerino? Ja by som ti navrhol nechať to zase na otvorenie sezóny, ako bolo tento rok v marci.
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod ggeerrii » Sob 24. Sep 2011 20:37:48

no dobre teda, tak to bue marec-apríl, vopred si Vás rezervujem ;) , nevedel som že dačo chystáte :?
admina poprosím o zmazanie alebo zamknutie tejto témy ,... :) Ď.
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod hollyml » Pon 26. Sep 2011 13:31:27

Na kysuciach sa jazdia aj poharove majstrovstva 1:1. Preco takuto akciu nespojime.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod ggeerrii » Pon 26. Sep 2011 15:04:09

tak o tom som nevedel, nie je to zlý nápad ,
my sme našli celkom pekný úsek ktorý by sa dal ohradiť páskou a dalo by sa tam fakt pekne zajazdiť je to tak na 600 metrov na dialku a 100 na šírku, ale je to fakt pekný úsek s kopčekmi , chceli sme to vyčistiť troška upraviť a spraviť taký trialik,....
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod Peter509 » Pon 26. Sep 2011 19:34:50

hollyml píše:Na kysuciach sa jazdia aj poharove majstrovstva 1:1. Preco takuto akciu nespojime.

Skvelý nápad. A tiež to spraviť ako pohárový pretek. Myslím, že nejakých 10 eur ako štartovné by nikoho nezabilo
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod ggeerrii » Pon 26. Sep 2011 20:03:36

10, to si prehnal, 5 by stačilo na osobu, každému by sa objednala pizza podla výberu a vybavila by sa dáka skupinová zľava (dajme tomu pizza 3,50€) a 1,50 ostane na nálepky a vodu , to by bolo úplne ideálne,....
Len potom ako to spraviť, ja neviem kedy sa jazdí ten trial ani kde (bližšie miesto a hlavne bližšie informácie o ich akcií ) a či by sa to spravilo vrámci ich akcie - boli by sme hostia a predviedli menšie modely ,.... alebo tam dakde poblíž ,.... :?:
to už neviem ako si to predstavujete :? :?:
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod Peter509 » Pon 26. Sep 2011 21:42:48

Tých 10 som myslel aj na nejaký ten pohár predsa. A určite by sa to dalo spraviť ako sprievodné podujatie. Stačí sa nakontaktovať na organizátorov a myslím, že záujem z ich strany by určite bol. Podobne to fungovalo u nás na Sliači, len chce to celého človeka na vybavovačky a tak...
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod hollyml » Uto 27. Sep 2011 17:12:45

Toto nevidim ako problem. Urcite aj pre nich by bolo dobre mat takyto sprievodny program ktory by pritiahol aj mladych nadsencov.
Som v kontakte s ludmi ktory organizuju a stavaju trate pre Slovensky a Cesky pohar v triale. Viem ze teraz je najblizsie posledny trialovy pretek 11 - 12.102011 vo Vysnom Slavkove.
Takze do uvahy pripada len buduci rok. Ale myslim, ze je to celkom zaujimava tema na sirsiu debatu.

A kde sa to kona na Kysuciach? Cadca - Podzavoz a Motesice.
Dalej je trial v Brezne, Tisovci a vo Vysnom Slavkove.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod ggeerrii » Uto 27. Sep 2011 17:58:37

ako, myslím si že so mnou by sa nikto nebavil , takže ak by ste to dokázali vybaviť tak z mojej strany nie je problém postaviť trať , zabezpečiť dáku pásku ,....
najlepšie by to bolo spraviť teda ako vravíš budúci rok ked to bude aktuálne, myslím si že najlepšie by bolo sa o tom porozprávať osobne, takže dakedy na expedičke (ktoré medzičasom budú) môžme sadnúť a porozprávať sa ;)
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Ďalší

Späť na Stredné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia