Mini expedície v okolí BB

Expedície a výjazdy na strednom Slovensku.

Re: Mini expedície v okolí BB

Poslaťod marekBB » Ned 15. Mar 2015 17:27:10

Prílohy
sdhfcsbcguguchuzf.jpg
marekBB

Poslaťod RC_Marek » Ned 15. Mar 2015 22:14:54

zas len akcia 3M hmm... Aaale aj tak bolo fajn :) http://xxxmarekrc.rajce.idnes.cz/Nedelnajsi_Relax_Kraliky.../
Naposledy upravil RC_Marek dňa Ned 15. Mar 2015 23:48:51, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
RC_Marek

Poslaťod marcel » Ned 15. Mar 2015 23:24:06

marek ?? album nenalezen... :?: :?: :?:
..no Petos a Leštenka nemohli a iných okrem nás v BB nemáš ..teda nie jazdiacich.. len sviatoćne..
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod RC_Marek » Ned 15. Mar 2015 23:52:14

uz je to ok nahadzoval som to cez mobil a nejak to nehodilo spravne link ... mozes uz kuk :)
no a k tej druhej casti , je to veru blbe kedze aj iny maju tieto rc auta a hnije im to na policke , vsak to nieje myslim len o stretnutiach na ,, RC podujatiach ,, .
Obrázok užívateľa
RC_Marek

Poslaťod matus13 » Ned 15. Mar 2015 23:57:55

Marek počkaj skončí mi marodka a nebudeš stíhať nabíjať baterky ;) tak sa bude chodiť jazdiť ako pred zimnú každý víkend táto sobota chata pod Bartoškov more
Axial scx10 land rover d90 (2ks)
Axial scx10 honcho
Axial scx10 hummer H1
Axial ax10 scorpion
Axial scx10 6x6
Axial exo terra
Tatra 813 8x8
Axial scx10 Toyota 40 pickup
Axial scx 10 Wrangler
HK Ford fiesta rally 1/16 (2ks)
Himoto z3 buggy
Obrázok užívateľa
matus13

Poslaťod pepo » Pon 16. Mar 2015 7:40:58

marcel píše:marek ?? album nenalezen... :?: :?: :?:
..no Petos a Leštenka nemohli a iných okrem nás v BB nemáš ..teda nie jazdiacich.. len sviatoćne..

Marcel Marcel .. :? . Co mas neustále takú poddripavacsku naladu. Ako vies ze nikde nechodime. Jasne ze nie vsak by sme sa pridali. Ale k...a ľudia majú povinnosti aj iné ako rc. Uz my idú na nervy tieto podrivacske komenty. Co ti mam rozpisat co každí z nas robí?!
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod marcel » Pon 16. Mar 2015 9:38:47

OKI
- clanky od 509ky k trialu BB jesen a teraz posledny... nie ze by som chcel daku reklamu svojej osoby a toho co som postavil , zorganizovala a zafinancoval, aby sme sa stretli vo vacsom pocte na trial pretekoch ale tie clanky anonymne a titulne fotky modelov organizacneho vyboru RCE / aj s trial Revica / :?: :?: :?: ...s 509kou som o tom uz pisal takze zrejme org výbor RCE o tom viete...
a to je nie len moj nazor ale aj chalanov s ktorymi som v kontakte a s ktorymi chodievame jazdiť , ze si RCE robi reklamu bez pričinenia na úkor inými ludmi organizovanych akcii ....
- co sa tyka jazdenia samozrejme ze vsetko je len otazka času a moznosti .. nemusiš vypisovat svoj vikendový harmonogram ....
za mňa : ako som povedal uz viac krat - toto forum uz beriem ako zvedavost ci vôbec sem niekto chodi a ci sa tu aj nieco píśe ohladom rád pre RC modely a RC akcií..ale myslim ze ho mažem z liśty a možno sem este niekedy obcas len nakuknem abez pripomienok aby som teda nepodríval..s chalanmi s ktorymi jazdievame mame na seba kontakt a lepsie je si akciu dohodnut cez mobitel... hallo
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod Attila » Pon 16. Mar 2015 10:58:57

Vtedy ked sa uz konecne mam model v 1/10-ke tak sa to tu zacne rozpadavat??? :shock: :shock: :o :o
Traxxas UDR
Traxxas Summit 6x6
HPI Venture FJ Cruiser
Attila

Poslaťod pepo » Pon 16. Mar 2015 11:18:16

. Články píše 509 , to že tam nemas fotky? Nemyslim ze uprednostnuje org. Ale asi viem na co narazas rozoberať to tu ale nebudem. ako som chcel aby sme boli jednotní sa asi rozdelujeme. Ale riešiť to ss a komentarmi je divne.
Stretnime sa a vydiskutujme si to. Stále mi príde ze niekto tu hra na dve strany. Ja osobne som ti marcel vdacny za ochotu,prístup . Venujes tomu ozaj veľa času to vidno ale ja ho toľko nemam. Vravím stretnime sa všetci BB okolie aj z KE a debatujme. co neznasam je ohovarat po za chrbát. To či sem chodiť budeš alebo nie je tvoje rozhodnutie i ked mňa by to mrzelo.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod murgi » Pon 16. Mar 2015 11:30:06

marcel, rcexpedition si nerobi reklamu. robime to pre vsetkych ludi, ale asi by bolo lepsie nech nic nepiseme aby sa nahodou nieko neurazil. Nemame stoho ziadne zisky, robime to aby sme sa ako partia ludi stretla a ked sa stretla aby sme vedeli ako bolo.
Ak sa niekomu nepacia clanky, alebo mu nieco tam chyba, nech sa ozve a nech neohovara poza chrbat. mame nato sekciu:
viewforum.php?f=2
Nikde v clankoch nehlasame do neba ze rcexpedition je tych 6 ludi a len oni su ty naj a vsetko robia. ak ano tak som mozno prehliadol a je to chyba.
Mrzi ma ze si sa ty ktomu takto postavil, lebo vzdy sme ta brali ako dalsieho clena pri organizacii, zaco sme sa ti vzdy podakovali. Navyse si nikdy nechcel aby tvoje logo (resp. spomenuta osoba) alebo logo styk servisu bolo na letakoch, a teraz mas na nas tazke srdce ze sme ho tam nedaly.

PS: Stale sme ti vdacny zato ako pomahas pri organizacii, ci uz nasich akcii, alebo aj inych.

RC zdar.
Obrázok užívateľa
murgi

PredchádzajúciĎalší

Späť na Stredné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia