Zorganizovanie ,stavba a všetky okolo veci ako posledne 2 tieto akcie v BB si beriem ja na starosť - teda radosť / pomoc prislúbili Leštenka a Petos / + Darinka a kamaráti kuchari
Trať je postavená už som ju sčasti pokosil a odburinil ostatné veci okolo organizácie vpohode zvladneme pripraviť /Peto - Pera , ak chces v piatok dobehni prespat mate kde /
Či akcia bude záleží od počtu prihlásených takže ak máte zaujem a viete že určite pridete nahlaste do piatka 2.10.2015
Meno , nick ,model auta ,karoseria , vek cez SS spravu
Murgi ?? videl som v Revúcej ale myslel som,ostal som zaskočený ??? .. gratulujem .dobehnite aj s Ivkou a malým -malou ??
509ka ??? preco by si nemohol ???kazdy kto ma auto vhodne na takúto " súťaž" je vítaný..každý !
Vśetky ostatné veci v pripade zorganizovania akcie budú ako po minulé akcie..teda šatrtovné 0 eur, občerstvenie v cene śtartovného , ceny detto...
Predpokladaný śtart o 9,hodine , jazdenie v dvojiciach vzájomné si hodnotenie trial trate , tri sekcie jazda tam a späť, výjazd do vrchu ...tak ako vždy + pribúda pár nových ťažších časti a bude viac trial bránok..
Takźe zálezí od Vás čo si zas dáme pekne strávený deń na spoločnej RC 4x4 akcii /
Počasie predbežne vyzerá na 19 stupňov a slencno takže zrejme bude pekne daždivo a mokro..ak nie tak trať zmokŕíme !
http://www.accuweather.com/sk/sk/banska-bystrica/297121/daily-weather-forecast/297121?day=28 /
Teším sa na Vás
Marcel