BANBY RC4x4 Trial Banská Bystrica

Expedície a výjazdy na strednom Slovensku.

Re: BANBY RC4x4 Trial Banská Bystrica

Poslaťod pera2008 » Str 11. Mar 2015 9:50:45

bohuzial nevie. Najlepsie je pouzivat SDHC karty a zamedzi sa tak poskodenym suborom. Je to ako s HDD, vadne sektory su proste zablokovane a nahrava na dobre sektory. ale karta sa tvari ako komplet dobra
Mex Hilux Truggy
Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963
Rock crawler
Toyota BJ70 SWB
FJ45 Flatbed
Jeep Grand wagoneer 1980
MEX Hilux DABL canopy
Tamiya 4x4 hilux 1981
Tamiya CC-01 Hilux
Traxxas XO-1
FJ cruiser vaterra
Ford F350 HD
Obrázok užívateľa
pera2008

Poslaťod marcel » Štv 19. Mar 2015 21:19:22

............bez oslovenia a adresatov

Zatial som oslovil 3 kluby v CZ a na Morave s ktorými som naj v kontakte a zo všetkých chodia kladné ohlasy na účasť + poslali ponuku aj na polske kontakty
Attila komunikuje v madarskom jazyku s chalanmi z Madarska + Oni oslovuju rakusko

Planujeme v Banskej Bystrici zrealizovať medzinárodné preteky MINI CEST BANBY 2015v mesiaci september 2015 / ? 19.9.2015 ? /
- Oslovené RC kluby : Slovensko, Česko , Morava , Maďarsko, Rakúsko , Poľsko - je to von pár dní takže otázne je teraz písat kolko áut a kto príde ...
- Slovensko 8 posádok + z každého štátu 4 posádky orientačne 28 - 40 RC modelov
SK - predpoklad 4 BB , 2 PP / re : CERNO POTVRDIL ÚČASŤ/ , 2 RV + ??? doplnenie na počet max RC na śtart modelov do 40.
- Súťaž jednotlivcov / jazda vo vyžrebovaných dvojiciach vzájomné ratanie terstných bodov a času /
- Kategorie / 1 ., - klasika AXIAL expedične autá bez zúžených náprav 2., - tzv úžovky /
- 4 trate v BB na BANBY Trial dráhe jazda len v jednom smere / trať do preteku prejde určitou teda vačšou korektúrou , úpravami a rozśirením aby získal na náročnosti /
- Keďže " užovky " prejdu obránkovanú časť s prstom v nose-śtart najprv Expe klasik s klasickymi nápravami a potom źúženie bránok a śtart posádok s úžovkami

- Štartovné a iné výdavky : predpoklád 0,00 Eur / + občerstvenie - domáca Fazuľovica / aj s klobásou / + káva ,čaj -grátis
- Ocenenie : finančné ceny 1 miesto 25 eur , 2 miesto 20 eur , 3 miesto 15 eur v oboch kategóriách
+ pre každého śtartujúceho drobnosti , vecne ceny útechy za účasť
- Pravidlá a bodovanie : pravidlá CEST viewtopic.php?f=21&t=853&start=20
Naposledy upravil marcel dňa Pia 20. Mar 2015 9:10:15, celkovo upravené 2
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod pepo » Štv 19. Mar 2015 21:36:18

V septembri je revuca. Neviem ci to nebude dosť narvane ale... . Rozpravali sme sa síce o buducom roku ale .. akože dobre ze to ma úspech no tento rok je dosť nabity akciami. Banby mas pod zastitou ty cize pravidlá urci sám keďže takto na tajnasa vsetko :lol: . Myslím max počet aut atd. Ak to vyjde bude to veľká akcia a preto sa to musí pripraviť poriadne. Predebatit a tak. Peniaze ako ceny by som nedaval a startovne určite by som dal. Ale ty si otec banby.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod Attila » Štv 19. Mar 2015 22:21:23

rád by som došiel aj ja :)
len ci dovtedy budem mať dosť porobený model takto neviem :/
ako som čítal tie pravidla o doplnkoch a ostatnich veciach tak neviem :/
Traxxas UDR
Traxxas Summit 6x6
HPI Venture FJ Cruiser
Attila

Poslaťod pera2008 » Štv 19. Mar 2015 22:35:54

no som milo prekvapeny. Tak to vizera, ze tento rok navstivim BB 3x. Dufam, ze mi to vyjde
Mex Hilux Truggy
Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963
Rock crawler
Toyota BJ70 SWB
FJ45 Flatbed
Jeep Grand wagoneer 1980
MEX Hilux DABL canopy
Tamiya 4x4 hilux 1981
Tamiya CC-01 Hilux
Traxxas XO-1
FJ cruiser vaterra
Ford F350 HD
Obrázok užívateľa
pera2008

Poslaťod Brano74 » Štv 19. Mar 2015 22:39:51

..ja som sice na ziadnom triali nebol /auto len tento rok a cez BanBy v robote/ ale nebolo by lepsie umiestnenym rozdavat vecne ceny typu RC ..viem ze lieh ma vseobecne vyuzitie ale predsa..len taka uvaha...
"Vela hovorit a vela povedat nie je to iste"
1/10 SCX 10 Dingo/camel/
http://brano474.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
Brano74

Poslaťod marcel » Štv 19. Mar 2015 23:44:46

Termín : navrhoval sa aby sa nekryli terminy s akciami Sk, CZ ,Mďarsko - zatiaľ je s ???-ikmi ale k dnešnému dňu zatiaĺ najrealnejśi
Pravidlá : podľa pravidiel CEST
Ceny a štartovné : vďaka za rady ale ostane to tak ako je napísané. Ale kto che môže prispieť / taka ko posledne Michal ZH -diamantbar/
Navrhnutý počet štartujúcich : 8 SVK, 4 Morava, 4 česko,4 Maďarsko,4 Poľsko , 4 rakúsko
Štartujúci za SVK : oslovil som PP / Cerno / , Revúca / Tonko / každý má možnosť postaviť na štart dva modely s vodičmi + za BB určite rátam na štarte s Leštenkom + 3 miesta sa bude rozhodovať
podľa RC modelu vrátane všetkých doplnkou ktorý spĺňa podmienky postaviť na štart preteku
Uvidíme aký bude záujem o zahraničných chalanov / Polsko ,Rakusko / na účasť ale z česka hlasi účasť Číža s partiou / organizátor CZ CEST 2015 / a Moravy už mam SS o požiadavke na účasť na viac ako je limit 4 modelov
Myslím že do 40 štartujúcich je v pohode zvládnuteľné
Príprava : posledný BANBY Trial sme spolu s Petosom,Leśtenkom,MarekomBB a RCMarekom + kuchári , myslím pripravili OK takže toho sa nebojím..iba počasia ..ale zas taká divočina v daźdi ??
Takže počkáme čo prinesie čas ... do septembra je ešte veľmi ďaleko
RE : Attila - vďaka za tvoju pomoc pri komunikacii a sprostredkovaní na dotiahnutí chalanov z Maďarska na posledný trial+ terajšia prekladateľská komunikácia s nimi
ALE ? tvoje auto nespĺňa podmienky účasti na štarte--máš crawlera...radi ťa uvítame ako tlmočníka,technického zabezpečovateľa preteku resp si po pretekoch môžeś prejsť trať mimo poradia.. hm ?
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod murgi » Pia 20. Mar 2015 9:28:08

Moja rada.
ked budes vyberat vozidla tak by si mohol aby boli co najviac scale, lebo tam bude asi najvacsia konkurencia. Viem ze lestenka je super jazdec, ale mohol by si mu pozicat auto, nech ide v prvej kategorii. + rychlo domontuj prislune doplnky.
Ked bude mokro bude sranda a bude musiet viac pouzivat navyjaky. Neboj dobre to dopadne. Ty ako velky organizator to zvladnes. :up:
Obrázok užívateľa
murgi

Poslaťod Attila » Pia 20. Mar 2015 9:49:58

To som zanudol dopisat :-)
Ze ci mozem dojst mimo zavodu len tak pojazdit :-)
Dovtedy dostane vlastni ram daaky
ak viem tak pomozem :-)
Traxxas UDR
Traxxas Summit 6x6
HPI Venture FJ Cruiser
Attila

Poslaťod marcel » Pia 20. Mar 2015 16:29:59

info od Attilu preklad na pozvanku chalanov z Maďarska :
Ahoj
tu je pretekarsky kalendar ( madarsko, rakusko a CEST )

http://www.scale4x4rc.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=65&t=741

Sep. 19-teho moze byt v tom dobre, ze niesu ziadne preteky
predtim mame domaci a potom rakusky a CEST posledne kolo
Preto to moze byt ten mesiac trochu pokope
Dakujeme zapozvanie, dame vediet rakusanom, mi sme odnich len na par hodin, s nami asi mozete ratat
DAme to hore aj unas v Hun.,
Obrázok užívateľa
marcel

PredchádzajúciĎalší

Späť na Stredné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť