Zaujímavé, len pri tak veľkých kolesách asi bude treba nie štandartné, ale kĺbové riadenie. Neviem si predstaviť ako sa také balóny vytáčajú do strán. Ale obluda je to riadna a priechodnosť tiež určite neporovnateľná. S týmto by si určoval trasu expedície
Ved to ma prave zaujalo to klbove riadenie klasika nakladiaky uz su na expe k videniu ja rád vždy niečo extra ....podvozok uz som upravil , pouzitie k stavbe to čo mam doma teda axial veci tlmiče nápravy .... nech sa zbavím vecí z krabíc https://www.youtube.com/watch?v=QET1KiB0q1A
ved práve že klbové ešte nebolo tak to skúśam spraviť ale ako a čo z toho bude som veru aj ja zvedavý z rozmerovych dovodov som musel zemnit šasy predok/zadok klb je v prednej tretine
a co tak prichytit konzolu na prednu cast a na tu potom packu so servom na druhu polovicu, alebo mozes to spravit cez lanka a kladku alebo aj hydraulicky cez piestik
Mex Hilux Truggy Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963 Rock crawler Toyota BJ70 SWB FJ45 Flatbed Jeep Grand wagoneer 1980 MEX Hilux DABL canopy Tamiya 4x4 hilux 1981 Tamiya CC-01 Hilux Traxxas XO-1 FJ cruiser vaterra Ford F350 HD
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
takze sfunkcnit sa to podarilo ale dokoncenie necham / ak sa najde / , na noveho majitela ... Ak ma niekto zaujem je to na predaj 0903 565 679 Marcel ..dako už nemám chuť a čas na dokončenie